• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    Értesülj elsőként a 220volt legfrissebb tartalmairól!

    220volt
    220volt
    2024.02.13 08:48
    Értesülj elsőként a 220volt legfrissebb tartalmairól!

    Évek óta rendszeresen gyártom a tartalmakat a 220volt.hu weboldalára. Először a tesztrovatot élesztettük fel, modern, fiatalos formában. Majd létrejött a Hírek almenü, ahol fotós tippeket és különböző érdekes témákat boncolgatok rövidebb terjedelemben.

    Az elkészült tartalmak megtalálhatók a heti hírlevelekben is, azonban, ha nem vagy feliratkozva téged könnyen elkerülhetnek. Ha, nem tetted még, akkor iratkozz fel a 220volt hírlevelére.! Ha, nem szeretnéd a leveleződ tárhelyét terhelni, de az írások érdekelnek, akkor mutatok neked egy másik, személyre szabható megoldást. 

    Ebben a mai, zajos, információval teli világban könnyű elveszni. Az elmúlt hónapokban a környezetemben többen is elkezdtek különböző, úgynevezett RSS-olvasó alkalmazásokat használni. Mivel érdekelnek ezek a dolgok és muszáj naprakésznek lennem, bizonyos területek újdonságaival kapcsolatban. Így kipróbáltam én is több olyan alkalmazást, amivel személyre szabható hírfolyamot lehet kreálni. Ennek köszönhetően, a számodra fontos témák hírei jönnek veled szembe. Nem csak azok, amiket a közösségi média algoritmusa dob az utadba. Számos ingyenes és fizetős alkalmazás létezik a piacon. A teljesség igénye nélkül a legnépszerűbbek között tartják számon a Feedly-t, a NewsBlur-t, az InoReader-t, a Feeder-t és a Feedbin-t.

    Ezek mind elérhetők webes felületen, App Store-ból és Google Play árúházból is. Ráadásul ingyenes verziójuk a legtöbb, általános felhasználó igényeit kielégíti. A felépítésük hasonló, így a fenti alkalmazások bármelyikébe ezt a linket beillesztve - https://www.220volt.hu/rss.xml -  szinte azonnal értesülsz legfrissebb tartalmainkról. 

    A környezetemben leginkább a Feedly-t használják és használom én is. 2023-ban ez volt a legnépszerűbb. Köszönhetően a letisztult, egyszerű felületének és átláthatóságának. Ha egyetlen negatívumot kellene mondanom, akkor a különböző, alkalmazáson belüli hirdetések lennének azok...

     

    Mi is az az RSS?

    Az RSS (a Really Simple Syndication rövidítése) a '90-es évek óta létezik, és az oldalak számára lehetővé teszi, hogy az összes tartalmukból egy olyan feedet tegyenek közzé, amelyet az RSS-alkalmazások könnyen elemezhetnek és összesíthetnek. Bár szinte minden podcast-alkalmazás az RSS-re támaszkodik, ez már nem olyan népszerű, mint régen. Mégis, továbbra is ez az abszolút legjobb módja annak, hogy a különböző helyekről származó anyagokat egyetlen központi alkalmazásban egyesítsük, ahol elolvashatjuk őket anélkül, hogy egy csomó webhelyre kellene kattintanunk, vagy a közösségi oldalainkat görgetnünk kellene. Csak megnyitja az RSS-alkalmazást, és már olvashatja is, ahol minden cikk és blogbejegyzés fordított időrendi sorrendben jelenik meg.

     

    Írta: Háfra Zsolt

     


    Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

     

     

    Használd a 2024-es fotózási trendek listáját, inspirálódj, próbálj új technikákat és legyél kreatívabb.

    Legutóbbi, Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM tesztem írása közben villant be, hogy utána kéne nézni, hogy mi a legnagyobb gyújtótávolságú lencse, amit valaha gyártottak. Ugyanakkor remek szemléltetője ez annak is, hogy miért nincsenek nagyfényerős monstrumok a bestseller termékek között. Nézzük, tehát a LEG-eket...

    Ha fotózásra adod a fejed, akkor előbb vagy utóbb biztosan találkozol ezzel az anomáliával...

     

     

    Íme, a Top5-es személyes válogatásom a 2023-ban megjelent objektívekről.

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár