LEGO nyereményjátékSuper Mario nyereményjáték

A Mario kalandjai kezdőpálya segítségével véget nem érő, akciódús kihívásokat oldhattok fel. Csatlakozz a valós világban kedvenc szereplőidhez, játssz, fotózz, kommenteld a képet a posztunk alá és légy a szerencsések között, akik kiegészítő szettekkel gazdagodnak.

A játék menete:

  • Találd meg a tökéletes környezetet Mario kalandjai kezdőpályád számára és örökítsd meg egy fotón az utánozhatatlan játékélményt, amit Marioval közösen éltek át.
  • Kommentben töltsd fel a képet Facebookon posztunk alá.
  • Nyerd meg fődíjként az összes kiegészítő készletet, vagy légy a további 5-5 szerencsés között, akik a 71365-ös Piranha növény erőcsúszdájával vagy a 71366-os Boomer Bill gáttal gazdagodnak.

Játékszabályok:

  • Egy személy csak egy kommenttel vehet részt a játékban.
  • Csak az a hozzászólás számít érvényesnek, melyben a 71360-as LEGO készlet szerepel.
  • A nyertesek sorsolás útján kerülnek kiválasztásra, majd privát üzenetben vesszük fel velük a kapcsolatot a nyeremények kézbesítésével kapcsolatban.

A promóció időtartama:

  • 2020. szeptember 14-27.

Mario kalandjai kezdőpálya:

Fődíj kiegészítő készletek:

12 990 Ft
10 228 Ft + áfa
8 990 Ft
7 079 Ft + áfa
5 490 Ft
4 323 Ft + áfa
5 490 Ft
4 323 Ft + áfa

További 5-5 díj:

8 990 Ft
7 079 Ft + áfa
- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor