• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    A Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD HATALMAS kedvezménnyel a promóciós időszakban

    220volt
    220volt
    2024.03.21 08:18
    A Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD HATALMAS kedvezménnyel a promóciós időszakban

    A húsvét és az újjáéledő természet rengeteg csodálatos pillanatot tartogat. Örökítsd meg őket kedvezményes árú Tamron objektívekkel.

    A fenti nyitómondat olvasható a 220volt egyik aktuális promóciójának élén is. A 2024. április 14-ig tartó promócióban hat olyan átfogással rendelkező objektív vesz részt, amelyekkel maradéktalanul megörökíthetők a tavasz és a húsvét legszebb pillanatai. – A „Fotós tippek: Kreatív fotográfiai projektek 2024 tavaszára” című cikkben számos felhasználási ötletet találsz.

    A részvevő lencsék közül talán a Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD objektív (Sony E) az egyik legérdekesebb. – Erről korábban készült egy részletet teszt is, amelyet a 220volt teszt rovatában és a linkre kattintva olvashatsz... Továbbá, a Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di lll RXD mellett ebből készült még Nikon Z bajonettes változat is a promóciós termékek közül. 

    A jó objektívválaszték nem támaszkodhat csak az gyári kínálatára. Más gyártók termékei is nagyban számítanak, ha egy rendszerhez elérhető objektív palettát veszünk szemügyre. A Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD (Nikon Z) véleményem szerint – hasonlóan Sony E bajonettes társához - egy nagyon sokoldalú és kompakt objektív. Röviden összefoglalva az enyhe nagylátószögtől a megfelelő telefotó-hatótávig terjedő tartományt fedi le egyetlen zoomobjektívben, kimagaslóan jó, maximális rekeszértékekkel. Szép Bokeh-ja van, és az optikai teljesítménye magáért beszél a teljes zoomtartományban. Emellett kiterjedt időjárás elleni védelemmel rendelkezik és számos testreszabási lehetőséget is rejt magában. Sajnos a Nikon Z-s verzió nem szerepel az aktuális promócióban, viszont érdemes figyelemmel követni híreinket...

    A 220volt.hu-n már eszközbérlésre is van lehetőség, ahol széles termékpalettából válogathatsz. A bérelhető termékek fül alatt pedig már a Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD (Sony E) is megtalálható!

    Az objektívről még több információt megtudhatsz Császár Szabolcs igényes bemutatóvideójából:

     

     

    A promócióban résztvevő objektívek listája:


    Tamron 17-28mm f/2.8 Di lll RXD objektív (Sony E)

    Tamron 24mm f/2.8 Di lll OSD M1:2 objektív (Sony E)

    Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD objektív (Sony E)

    Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD objektív (Sony E)

    Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di lll RXD objektív (Nikon Z)

    Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD objektív (Fujifilm X)

     


    Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

    Évek óta rendszeresen gyártom a tartalmakat a 220volt.hu weboldalára. Először a tesztrovatot élesztettük fel, modern, fiatalos formában. Majd létrejött a Hírek almenü, ahol fotós tippeket és különböző érdekes témákat boncolgatok rövidebb terjedelemben.

    Használd a 2024-es fotózási trendek listáját, inspirálódj, próbálj új technikákat és legyél kreatívabb.

    Legutóbbi, Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM tesztem írása közben villant be, hogy utána kéne nézni, hogy mi a legnagyobb gyújtótávolságú lencse, amit valaha gyártottak. Ugyanakkor remek szemléltetője ez annak is, hogy miért nincsenek nagyfényerős monstrumok a bestseller termékek között. Nézzük, tehát a LEG-eket...

    Ha fotózásra adod a fejed, akkor előbb vagy utóbb biztosan találkozol ezzel az anomáliával...

     

     

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár