• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Aktuális promóciók
  Ajándék termék
  Akciókamera és drón
  Audió
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Fényképezőgép
  Fotós eszközbérlés
  Fotós oktatás
  Fujifilm
  GoPro
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Tamron
  Törzsvásárlói VIP Club
  Szűrés törlése

  Sony diák pénzvisszatérítés

  220volt
  220volt
  2024.07.02 11:00
  Sony diák pénzvisszatérítés

  A tanulás mellett a hobbidban sem kell kompromisszumot kötnöd. Amennyiben szenvedélyed a fotózás és hallgatói jogviszonnyal rendelkezel egy felsőoktatási intézményben, úgy vásárolj Sony fotós eszközöket és használd ki a Sony Diák Pénzvisszatérítés nyújtotta kedvezményeket.

  Vásárolj a promócióban részt vevő fényképezőgépek, objektívek, memóriakártyák, mikrofonok, markolatok és egyéb kiegészítők közül 2024. július 01. és 2025. június 30. között, majd a vásárlást követő 30. nap után regisztráld őket a Sony hivatalon promóciós oldalán.

  A termékekhez tartozó pénzvisszatérítés összegeket a termékek adatlapján az ár alatt "Sony diák pénzvisszatérítés" néven találod vagy táblázat formájában az ÁSzF-ben.

   A promóció időtartama:

   • 2024. július 01. - 2025. június 30.    

    

   Promóciós Sony fényképezőgépek:

   Raktáron
   Béke tér: Raktáron
   Kiszállítás: 1-3 munkanap
   269 890 Ft

   Promóciós Sony objektívek:

   Promóciós Sony kiegészítők:


    

    

   A promóció menete:

   - Vásárolj az akcióban részt vevő termékek közül 2024. július 01. és 2024. július 31. között.

   - A termékekhez tartozó pénzvisszatérítés összegeket a termékek adatlapján az ár alatt "Sony diák pénzvisszatérítés" néven találod vagy táblázat formájában az ÁSzF-ben.

   Töltsd ki az igénylőlapot a ​Sony promóciós aloldalán! Az igényeket csak az érintett termék(ek) megvásárlását követő 30. nap után lehet benyújtani.

   - Add meg az utaláshoz szükséges banki adataidat!

   - Amennyiben még nem rendelkezel vele, úgy hozz létre egy My Sony fiókot, töltsd fel a vásárláskor kapott számlát, valamint egy fényképet a termék oldalán található sorozatszámról. (A szériaszám helyét ​ITT találod.)

   - A hiánytalanul benyújtott, érvényes regisztrációt követő 28 napon belül a Sony visszautalja az adott összeget a regisztrációkor általad megadott bankszámlára. Készpénzes vagy csekkes kifizetésre nincs lehetőség.

    

   A promóció feltételei:

   A promóció 18. életévet betöltött, hallgatói jogviszonnyal rendelkező természetes személyek számára érvényes, akik a promóció időszaka alatt a promóciós termék megvásárlásának időpontjában hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, vagy igazolhatóan felvételt nyertek valamely felsőoktatási intézménybe, érvényesen és igazoltan beiratkoztak felsőoktatási képzésre Magyarországon ("Diák"). A promóció kizárólag természetes személyek esetén érvényes, vállalatok, szervezetek és intézmények, valamint a viszonteladók, valamint a Sony alkalmazottak alvállalkozók vagy a Sony harmadik fél szolgáltatóitól származó igénylések és ebben a promócióban nem érvényesíthetők.

   - A Sony "Diák" Pénzvisszatérítési ajánlat nem összevonható más Sony pénzvisszatérítési promóciókkal. A Sony „Kiterjesztett garancia” és „Welcome to Alpha” promócióiban azonban a Termék(ek) megvásárlásuk és Student Cashback promócióban történő regisztrációjuk után jogosultak részt venni.

   - Az igénylést az alábbi linken lehet majd leadni: https://www.sony.hu/promo/studentcashback

    

   Fotos információk:

   - A promóció hivatalos oldala: itt érhető el.

   - ÁSzF

   - A Sony adatvédelmi szabályzata: itt érhető el.

   - További kérdés esetén: ​Sony ügyfélszolgálat.

    

    

   A 220volt a Sony hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Sony árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Sony fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

   Esetleg ez a pénzvisszatérítés is érdekelhet:


   Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

   Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

    


   - A pénzvisszatérítés összege minden esetben a gyártói promóciós oldalon szereplő összeg!

   - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

   - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

   - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

   - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

   - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

   - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.