Panasonic S5 ajándékkalLumix S5 ráadás objektívvel

A Lumix S5 kivételes állókép-minőséggel ötvözi a moziminőségű videóteljesítményt. Mindez egy tükör nélküli full-frame fényképezőgép-vázban. Ez a minőségcentrikus tartalomkészítőknek kifejlesztett hibrid gép fotó és videó esetén is kiemelkedő képminőséget biztosít teljes érzékenységi tartományában, ergonomikus vázkialakítással.

Vásárolj szeptember 30-ig Panasonic Lumix S5 vázat vagy kitet, és regisztrálj októberben a ráadás 184.890 Ft-os Sigma 45mm f/2.8 DG DN Contemporary (Leica L) objektívért!

A promóció menete:

  • Vásárolj szeptember 30-ig Panasonic Lumix S5 fényképezőgépet.
  • 2020. október 1. és 31. között regisztrálj a Panasonic hamarosan élesedő oldalán és igényeld a gyártótól a ráadás objektívet.
  • Kész is vagy. A Panasonic házhoz szállíttatja az objektívet.

A promóció részvételi feltételei.

Vásárlási időszak:

  • 2020. szeptember 30-ig.

Promóció időtartama:

  • 2020. október 1-31.

Ajándék objektív:

Sigma 45mm f/2.8 DG DN Contemporary (Leica L)

Tartozék napellenző, 55mm-es szűrőméret, Stabilizátor nélkül
Raktáron: Béke tér
189 900 Ft
149 528 Ft + áfa

Promóciós Panasonic fényképezőgépek:

Új!

Panasonic Lumix S DC-S5 váz

FullFrame, 24 MegaPixel, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
Raktáron: Béke tér
718 890 Ft
566 055 Ft + áfa
Új!

Panasonic Lumix S DC-S5KE-K kit (20-60mm f/3.5-5.6)

FullFrame, 24 MegaPixel, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
828 890 Ft
652 669 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor