Sony Alpha 7C előrendelés

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_103140.jpg


Alpha 7C - Fejezd ki magad korlátok nélkül!

A váz kompakt mérete ellenére, mely a világon a legkisebb és legkönnyebb, az Alpha 7C csodálatos – egy Full Frame fényképezőgéptől elvárható – képminőséget nyújt álló- és mozgóképeknél is. Gyors, széles és stabil AF, gyors sorozatfelvétel és praktikus dönthető LCD monitor segíti a felvételt.

Rendeld elő most a Sony Alpha 7C-t és használd ki az extra kedvezményeket. Október 31-ig az előrendelés esetén megajándékozunk 3 év kiterjesztett garanciával, továbbá egyidejűleg akár három, a promócióban megjelölt kompakt natív Sony objektívet is megvásárolhatsz egyenként 70.000 Ft kedvezménnyel.

Fontos tudnivaló:

  • A promóciós fényképezőgép elővásárlási kedvezménye maximum 3 objektív vásárlására érvényes.
  • A kedvezmény számlázáskor kerül levonásra.

A promóció időtartama:

  • 2020. október 9 - 31., vagy a készlet erejéig.


Az előrendelhető Sony Alpha 7C:

Új!

Sony Alpha a7C váz (ezüst) (ILCE7CS.CEC)

AJÁNDÉK Sony plusz 3 év gyári garancia! , FullFrame, 24 MegaPixel, Kihajtható LCD, NFC, Érintőképernyő, 4K felbontás
Raktáron: Béke tér
848 890 Ft
668 417 Ft + áfa
Új!

Sony Alpha a7C kit (FE 28-60mm f/4-5.6) (ezüst) (ILCE7CLS.CEC)

AJÁNDÉK Sony plusz 3 év gyári garancia! , FullFrame, 24 MegaPixel, Kihajtható LCD, NFC, Érintőképernyő, 4K felbontás
Raktáron: Béke tér
968 890 Ft
762 906 Ft + áfa

Az egyidejűleg kedvezményesen megvásárolható Sony objektívek:
- Kizárólag új fényképezőgép vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online megrendelés és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor