Sony Alpha 9 Mark II előrendelési akcióSony Alpha 9 II - Gyorsaságra tervezve!

Az Alpha 9 II-t a Sony gyors, megbízható és hatékony használatra tervezte. Kifinomult kezelhetőséget és nagy sebességű sorozatfelvételt (akár 20 képkocka/másodperc) biztosít zavaró hangok nélkül és villódzásmentesen.

Örökítsd meg azon történelmi pillanatokat, amelyek ezidáig megfoghatatlanok voltak!

Rendeld elő most a Sony Alpha 9 II-t és megajándékozunk +3 év garanciával.

A promóció időtartama:

  • 2019. október 4. - 2019. november 30.

Az promócióban szereplő Sony Alpha 9 II:

Új!

Sony Alpha 9 II váz

AJÁNDÉK + 3 év garancia! , AJÁNDÉK 10.000 Ft értékben!, FullFrame, 28 MegaPixel, 3" LCD, Kihajtható LCD, NFC, Érintőképernyő, 4K felbontás
1 899 900 Ft
1 495 984 Ft + áfa
- Kizárólag új fényképezőgép vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online megrendelés és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor