Kärcher év eleji ajánlataink

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_124620.jpg


Kärcher - Új év, új kihívások!

A Kärcher professzionális tisztítóeszközeinek segítségével játszva varázsolhatod ragyogóvá otthonod, mely így bármikor teljes pompájában díszeleghet.

Otthon védelem:

  • A Kärcher gőztisztítókkal végzett alapos tisztítás elpusztítja a háztartási kemény felületeken a háztartásokban előforduló összes baktérium 99,99 százalékát. A sokoldalú (opcionális) tartozékokkal a csempék, főzőlapok, páraelszívók higiénikusan tiszták lesznek – beleértve a makacs szennyeződéseket is. Megnézem!

Vásárolj Kärcher termékeket kedvezményes árakon!

A promóció időtartama:

  • 2021. január 15. - 2020. február 12.Higiénikus és a pórusmélyéig ható tisztaság gőz segítségével

A gőztisztítók kezdetek óta a pórusokig ható tisztaságot képviselik, vegyszerek nélkül működnek, a higiéniára vonatkozó megnövekedett tudatosság idején pedig még keresettebbek ezek a tulajdonságok, mint valaha. A készülékek a háztartás szinte minden területén használhatók, és alkalmasak többek között ajtókilincsek, csaptelepek és felületek higiénikus tisztítására.

Otthon védelem:

Akció! 16 890 Ft helyett
13 890 Ft


Promóciós Kärcher termékek:

Karcher AD 2 hamuporszívó (1.629-711.0)

600 W, 14 l
Raktáron: Béke tér
Akció! 42 890 Ft helyett
36 890 Ft
19 900 Ft
15 669 Ft + áfa

Promóciós Kärcher kiegészítők:

Akció! 4 790 Ft helyett
3 990 Ft
Akció! 5 690 Ft helyett
4 490 Ft

Karcher Flíz porzsák (4 db) (2.863-006.0)

Raktáron: Béke tér, Boráros tér
Akció! 5 690 Ft helyett
4 690 Ft
Akció! 6 790 Ft helyett
5 890 Ft

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor