Weber promócióEz a promóció véget ért.

Lefőzhetetlen ajánlat!

Vásárolj most egy 2019-es Weber gömbgrillt és egy Weber's grillezés faszénnel könyvet és ajándékba adunk egy fekete színű Weber baseball sapkát, extra minőségű, logózott fém csattal a méretállító szalagnál, hímzett gömbgrill mintával a napellenző felett.

Légy te a nyár sztárja:

  • A könyv révén több, mint 100 forró recepttel ismerkedhetsz meg, a klasszikusoktól a kuriózumokig. Fűszeres csirkeszárnyak, burgerek, egészben sütött pulyka vagy sörösdobozon sült csirke és még sok más ínyencség. Mindemellett rengeteg nélkülözhetetlen tanácsot találsz a faszenes grillezésről, a legjobb füstaromáról, mártásokról és egyéb izgalmas fortélyokról.
  • Az új gömbgrilled segítségével könnyedén próbára teheted a már meglévő vagy frissen szerzett tudásod. Extra puha, zamatos és szaftos húsok akár nagyobb mennyiségben is, melyeket a teljesen zárt fedél alatt akár indirekt módon is grillezhetsz.
  • A baseball sapka nem csak praktikus a nagy melegben, de a laikusok számára is első ránézésre nyilvánvalóvá válik, hogy igazi grillmesterrel akad dolguk, aki a fenséges lakomámákat biztosítja a család vagy az egybegyűlt társaság számára.

A promóció időtartama:

  • 2019. június. 10. - 2019. július. 31.
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor